html5 templates

Посещения -
"Елате ни на гости!"

Елате ни на гости!

    Ние Ви обещаваме едно незабравимо изживяване за духа, тялото и сетивата. Ще Ви потопим в магията на една отдавна отминала цивилизация, ще Ви покажем истински калейдоскоп от хилядолетни културни напластявания в региона, ще Ви помогнем да разширите Вашия мироглед, ще Ви покажем неща, които не бихте могли да си представите, и едва след като преминем през цялото това духовно богатство, ще отправим поглед към бъдещето, за да го видим през очертанията на миналото.

    Ще направим разходка из лозето, за което според поверието се казва, че там ЗЕМЯТА сама избирала своите собствениците. Ще Ви разкажем необикновени истории, които, ако се осмелите, бихте могли да изпитате върху себе си, за да се уверите в тяхната сила и истинност.

    Ще Ви разведем в избата, ще разберете технологията и всички процеси от тайнството на това, как от гроздовия сок се ражда искрящо вино...

    Ще имате редкия шанс да се насладите на истински букет от аромати и вкусове, които забравата и времето бяха покрили с дебела патина доскоро.

 Моля обадете ни се, преди да ни посетите, за да бъдем изцяло на Ваше разположение.


Mobirise

Адрес

с. Брестовица, община Родопи, област Пловдив ПК 4224,
ул. Александър Стамболийски, № 37

Контакти 

E-mail: georgi.djingarov@abv.bg,
george@dzhinvira-winery.bg 

Тел: +359 886 55 31 49
Тел: +359 888 85 47 37

Избата

Винарска изба Джинвира е малка семейна винарна, намираща се в с. Брестовица. 


Address

37 Alexander Stamboliiski Str.
Brestovitsa village 4224, Rhodope municipality, Plovdiv region, Bulgaria